Ninove 08 Apr 2020 - 08u47
Overcast Clouds
12.03°C

Marktkramers deelden prijzen uit aan hun klanten

09 januari 2020

NINOVE – Klanten, die tijdens een van de vijf marktdagen in december aankopen deden op de dinsdagmarkt, maakten kans op een van de vijf waardebonnen. De trekking had plaats op dinsdag 7 januari tijdens de eerste dinsdagmarkt van 2020.

Tijdens de hele maand december konden klanten op dinsdag sparen op de markt. Bij iedere aankoop aan de deelnemende kramen kregen zij een stempel. Voor een volle stempelkaart had je één stempel per marktzone nodig: de Graanmarkt, de Centrumlaan en de verhuisde markt (Niniaplein-stuk Centrumlaan aan nieuw politiegebouw).

Volle spaarkaarten konden de klanten tijdens de maand december deponeren in twee wedstrijdboxen: één in de verhuisde zone en één op de Graanmarkt. Ze maakten kans op een van de vijf waardebons.

Op die manier willen de dienst lokale economie en de marktkramers de dinsdagmarkt aantrekkelijk houden.

Tijdens de eerste markt van het nieuwe jaar, op 7 januari 2020, vond de uitreiking plaats op de Graanmarkt om 12 uur onder toezicht van het bestuur van de marktkramers en van Luc Drubbel van TUI Ninove.

De TUi-reischeque van € 500 ging naar Christiane Van Londersele uit Ninove. Zij was niet aanwezig, maar zal inmiddels het heugelijk al hebben vernomen.

De vier andere reischeques waren geschonken door de deelnemende marktkramers.

MLI

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons