Ninove 06 Apr 2020 - 01u59
Clear Sky
17.02°C

Mariefleur Rosalea: de jongste van vier vrouwen op een rij

04 januari 2020
Mariefleur Rosalea: de jongste van vier vrouwen op een rij

DENDERWINDEKE – Toen Mariefleur Rosalea op 20 december rond 11.40 uur kwam piepen, was ze meteen de jongste van een viergeslacht in vrouwelijke lijn. De strik rond het eindejaarscadeau, de kers op de buche.

De familie verwelkomde de kleine meid nog net op het einde van 2019. Zij is geboren in het ASZ Aalst als de flinke dochter van Athina Bruneel (23) en Kristof Neukermans (37). Het gezin woont in Denderwindeke.

Maar de thuis van Athina staat in Outer, waar de fiere grootmoeder Cindy Couck (46) en de gelukkige overgrootmoeder Nelly De Scheppen (69) wonen.

Zij poseerden maar wat graag tijdens de feestdagen voor een gedenkwaardige familiefoto.

MLI

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons