Ninove 29 Mar 2020 - 03u40
Clear Sky
12.57°C

Ninoofse zwerfvuiljagers wensen iedereen een properder jaar toe

27 december 2019
Ninoofse zwerfvuiljagers wensen iedereen een properder jaar toe

NINOVE – De grote kerstboom aan de Centrumlaan heeft sinds enkele weken een aparte kerstversiering: slingers van lege drankverpakkingen.

Die slingers zijn gemaakt van blikjes, plastic flesjes en drinkkartons.

“Alles wat aan die slingers hangt is geruimd in de onmiddellijke omgeving”, wist Kris De Wit ons te vertellen. “Dit zijn gewoon onze kerst- en nieuwjaarswensen voor de Ninovieters: een properder 2020!”

MLI

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons