Ninove 06 Apr 2020 - 20u57
Clear Sky
17.74°C

Ninove Welzijn bouwt 36 appartementen en een ontmoetingsruimte voor 65-plussers

23 december 2019
Ninove Welzijn bouwt 36 appartementen en een ontmoetingsruimte voor 65-plussers

DENDERWINDEKE – De sociale huisvestingsmaatschappij Ninove Welzijn bouwt 36 flats en een ontmoetingsruimte aan de Edingsesteenweg. Daarbij ook een ondergrondse parking met kelders en een fietsenberging.

De werken in de dorpspkom van Denderwindeke zijn volop bezig. De ondergrondse parking krijgt stilaan vorm; daarop komen dan de 36 flats en de ontmoetingsruimte.

Architectengroep PSK uit Sint-Truiden staat in voor de plannen. De aannemer is Everaert-Cooreman uit Berlare. De kostprijs (gunningsbedrag): € 5.900.952,23 (excl. BTW).

Ninove Welzijn is de bouwheer van de 36 appartementen. De ontmoetingsruimte is voor rekening van het OCMW Ninove, maar Ninove Welzijn volgt de werf mee op.

65-plussers

De sociale huisvestingsmaatschappij sloot een erfpachtovereenkomst met de stad Ninove en betaalt hiervoor een jaarlijkse bijdrage.

De toewijzingen zullen gebeuren onder het lokaal toewijzingsreglement 65-plussers. Dit betekent dat zij voorrang krijgen, op voorwaarde dat ze ook aan de andere inschrijvingsvoorwaarden voldoen.

Er zijn ook 4 aangepaste appartementen voorzien voor rolstoelgebruikers: lagere keukens, inloopdouches, brede deuren enz. De andere flats zijn eveneens aanpasbaar.

De oplevering is voorzien in augustus 2021. Uiteraard indien zich geen obstakels zijn of onvoorziene omstandigheden voordoen.

Info: Ninove Welzijn.

MLI

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons