Ninove 02 Apr 2020 - 15u54
Clear Sky
0.6°C

Stadsmedewerkers zamelden geld in voor ‘Zonder honger naar bed’

23 december 2019
Stadsmedewerkers zamelden geld in voor ‘Zonder honger naar bed’

NINOVE – De tweede editie van de ‘afterwork pannenkoekenslag en foute kersttruiendag’ voor het stadspersoneel was niet alleen leuk. Ze zamelden ook een mooi bedrag in voor de organisatie ‘Zonder honger naar bed’.

Na de uren zakten de stadsmedewerkers vrijdag 13 december af naar het stadhuis. Gekleed in een foute kerstoutfit kregen ze pannenkoeken en chocolademelk voorgeschoteld. Met 180 eieren en 18 kg bloem bakte een ploeg vrijwilligers bijna 800 pannenkoeken.

De stadsmedewerkers konden in ruil hiervoor een vrije bijdrage betalen. Dit initiatief leverde uiteindelijk € 616,35 euro op. Een mooi bedrag, dat ze zullen schenken aan de vereniging ‘Zonder honger naar bed’, een goed doel dat de collega’s kozen.

Het college van burgemeester en schepenen overhandigde dit bedrag maandagavond 23 december in de foyer van het stadhuis.

Info: Zonder honger naar bed.

MLI

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons