Ninove 05 Apr 2020 - 01u15
Few Clouds
14.95°C

Bruno Van der Haegen neemt evenementenhal Veaudeville over

11 december 2019

NINOVE – De evenementenhal Veaudeville verandert vanaf 1 januari 2020 van uitbater. Bruno Van der Haegen, gekend van Pasta Vespa en Phone Company, neemt vanaf dan de zaal over. Wij spraken hem over zijn plannen.

Bruno wil de evenementenhal meer exploiteren als een zaal, die iedereen zal kunnen afhuren. “Ik laat er een volledig industriële keuken installeren. Die zaal heeft een groot potentieel. Ik weet dat heel veel mensen en verenigingen zoeken naar een zaal voor hun eetfestijnen. Hier zullen verschillende formules mogelijk zijn. Het zal ruimer en leuker zijn. Kortom: het eetfestijn heruitgevonden.”

Daarbuiten staat de zaal ook ter beschikking van privépersonen en bedrijven voor verschillende evenementen, lezingen, tentoonstellingen.

Bruno was ook prins carnaval. Maar of dit een locatie is voor carnaval, laat hij in het midden. “Met carnaval werken we niet. De zaal kan dan wel open voor carnaval, ja, maar dat staat niet op mijn prioritaire lijst. De zaal ligt dan wel in het centrum, maar carnaval moet aan het oud stadhuis blijven verder gaan.”

De vergunning voorziet maar een beperkt aantal evenementen per jaar. “Voorlopig kunnen er jaarlijks twaalf evenementen plaatsvinden. Maar voor eetfestijnen of privéaangelegenheden vormt dit geen probleem.”

Info: Bruno Van der Haegen – 0477-89 05 49.

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons