Ninove 09 Apr 2020 - 19u17
Clear Sky
21.86°C

Drie grote kerstbomen sieren straks de Ninoofse pleinen

09 december 2019
Drie grote kerstbomen sieren straks de Ninoofse pleinen

NINOVE – De stadsdiensten en een gespecialiseerde firma zijn maandag 9 december begonnen met de opstelling van drie grote dennen. Daarna zorgt een andere firma voor de versiering van de kerstbomen.

Geen kerstbomen dit jaar in de winkelstraten, meldden wij eerder. Daarom dachten nogal wat mensen dat er ook geen grote dennenbomen zouden komen.

Geen paniek, de leverancier en de stadsdiensten waren maandag in de weer om drie grote exemplaren te plaatsen aan het buurthuis Berdam (de voormalige Sint-Theresiakerk), op de Graanmarkt en de Centrumlaan aan het stadhuis.

De drie bomen wegen elk ongeveer 1.800 kg en komen uit Gedinne.

Een andere firma zal de versiering en de verlichting aanbrengen.

MLI

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons