Ninove 09 Apr 2020 - 19u43
Clear Sky
21.86°C

De Kermisvrienden trekken naar de kerstmarkten in Maastricht en Valkenburg

09 december 2019
De Kermisvrienden trekken naar de kerstmarkten in Maastricht en Valkenburg De Kermisvrienden, voor afreis naar Valkenburg en Maastricht.

NEDERHASSELT – De Kermisvrienden bezoeken maandag 9 december twee Nederlandse kerstmarkten. Wellicht het begin van een gezellige traditie.

“We bezochten de afgelopen twee jaar de kerstmarkten van Keulen en Aken”, vertelde ons Peter Vanden Meersch van de Kermisvrienden.

“Dit jaar trekken we met een volle bus naar Maastricht en Valkenburg voor een gezellige dag op de twee kerstmarkten daar.”

MLI

 

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons