Ninove 09 Apr 2020 - 19u53
Clear Sky
21.86°C

Verlichte trucks zorgen voor extra sfeer op de Rechteroever

09 december 2019

NINOVE – Een twintigtal trucks stond zaterdag 7 december opgesteld langs de Denderkaai en het Dr. Hemerijckxplein. Met hun duizenden lichtjes en mooie versieringen brachten ze meteen sfeer tijdens de kerstmarkt.

Verschillende kraampjes met allerlei snuisterijen en drank- en etenswaren zorgden voor een kleine kerstmark aan de Denderkaai. De organisatie berustte bij café Den Belleman. De kinderen vonden vertier op de kleine winterkermis.

De versierde en verlichte trucks waren natuurlijk de echte trekpleisters De mooiste drie exemplaren ontvingen een herdenkingsplaat.

MLI

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons