Ninove 03 Apr 2020 - 17u50
Few Clouds
6.28°C

Odette en Christiane schenken € 800 aan Healthy Heart Fund

08 december 2019
Odette en Christiane schenken € 800 aan Healthy Heart Fund Odette De Kock, Bianca Hemmeryckx, Christiane Vierendeels en Krista Bogaert.

NINOVE – “Ooit waren we lid van de Hobiaantjes”, vertelde ons Christiane Vierendeels. “Odette en ik blijven over en dus besloten we de resterende € 800 te schenken aan het Healthy Heart Fund”.

Het klinkt zo eenvoudig, zoals Christiane het ons vertelde. We spraken haar zaterdag 7 december tijdens de geschenkenbeurs in zaal Violon van café Roosevelt.

Omdat zij en Odette de enige twee overgebleven leden waren van de Hobiaantjes, leek het hen beter om wat restte weg te schenken aan een goed doel.

De keuze voor Healthy Heart Fund is niet toevallig. Ze steunden die organisatie al eerder, onder andere met de opbrengst van hun deelname aan de rommelmarkt in de Nederwijk.

Krista Bogaert van het fonds nam met plezier de cheque in ontvangst. “Hart- en vaatziekten blijven de eerste doodsoorzaak in ons land. Het fonds biedt financiële ondersteuning aan het cardiologisch onderzoek en strijdt mee tegen hart- en vaatziekten.”

Info: Healthy Heart Fund.

MLI

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons