Ninove 02 Apr 2020 - 15u23
Clear Sky
0.6°C

Els en Jolien presenteren: jaarkalender 2020 met mannen en motoren

07 december 2019
Els en Jolien presenteren: jaarkalender 2020 met mannen en motoren

NINOVE – De combinatie van graag motorijden en een passie voor fotografie leidde tot een knappe jaarkalender 2020 met… mannen en motoren. Els Van Aelbrouck en Jolien Van Damme verkopen dit mooie werkstuk aan € 10 ten voordele van het Dierensasiel Ninove.

Het moeten niet altijd grootogige pitspoezen zijn, die je in schaars textiel vanop een Pirellikalender gelukzalig aanstaren. Dat dachten wellicht ook Els en Jolien, toen ze het plan opvatten een jaarkalender te maken met niets dan mannen en motoren.

“Aanvankelijk was het eerder een grappig idee”, vertelt Jolien ons. ”Maar Els is fotografe in bijberoep, ik hou van moto’s en beiden hebben wij een zwak voor honden en katten. En zo zijn we er in maart-april aan begonnen en sinds vorige week is de kalender te koop. De eerste reacties zijn alvast positief.”

Elke maand van 2020 krijg je dus een knappe man mét moto onder ogen. “Alle modellen komen uit Ninove en omstreken. Sommigen poseren met hun eigen moto of die van een kameraad. Voor de meeste machines konden wij een beroep doen op Alain Deneyer, lid van The Flying Hermans, caféracers Ninove.”

De verkoop van de 500 kalenders komt ten goede aan het Dierenasiel Ninove. “We danken onze sponsors, handelaars van Ninove. Speciale dank voor de grote geste van drukkerij ABC, die het ons mogelijk maakt om de hele winst aan het asiel te schenken."

Praktisch

  • Een kalender kost € 10.
  • Verkooppunten: trimsalon Wiersma, Cafe De Rio, Lukas Creativ, ’t Centerken, Tom en co, Dierenasiel Ninove, Club 9400, Café Gomaar, Café Gonzo en natuurlijk bij Els Van Alebrouck en Jolien Van Damme.
  • Je vindt ze ook op de kerstmarkt in Denderhoutem (14 december), de kerstmarkt in Pollare (15 december, in de 'warmste week tent' aan het stadhuis (18 december vanaf 12.30 uur).
Info: De Warmste WeekDierenasiel Ninove.

MLI

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons