Ninove 09 Apr 2020 - 11u54
Broken Clouds
13.97°C

Stad zette huwelijksjubilarissen in de bloemen

06 december 2019
Stad zette huwelijksjubilarissen in de bloemen Gaspard Van Den Berghe en Hortense Van Brantegem samen op de foto met het Ninoofse stadsbestuur.

NINOVE/DENDERWINDEKE – De stad nodigde vrijdag 6 december 41 koppels uit voor de viering van hun 50ste, 60ste of 65ste huwelijksverjaardag in zaal De Parel. Een gebaar, dat erg in de smaak viel bij de jubilarissen.

Het is een goede traditie om de koppels, ter gelegenheid van hun huwelijksverjaardag, uit te nodigen voor een gezellige maaltijd. De stad doet dit twee keer per jaar.

In zaal De Parel tekenden 41 koppels present; 28 echtparen waren 50 jaar gehuwd, 12 deelden al 60 jaar lief en leed, één koppel zelfs 65 jaar.

Alle echtparen kregen vanwege het stadsbestuur een diploma aangeboden. Gaspard Van Den Berghe en Hortense Van Brantegem ontvingen van burgemeester Tania De Jonge een medaille voor hun 65 jaar huwelijk.

Na het lekkere eten zorgde zanger Luc Jones voor de nodige ambiance.

Proficiat aan de huwelijksjubilarissen

MLI

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons