Ninove 30 Mar 2020 - 13u35
Few Clouds
8.19°C

Restaurant Malt haalt bronzen ‘Hospitality award’

01 december 2019
Restaurant Malt haalt bronzen ‘Hospitality award’

NINOVE – In de categorie ‘klantvriendelijkste Belgisch allround restaurant’ behaalde restaurant Malt een derde plaats op de ‘Hospitality awards’

"Dit is een flinke opsteker voor ons en ons team", zeggen uitbaters Jonas Maldrie en Laura Van Bossuyt.

"Aangezien ons personeel voornamelijk bestaat uit jonge mensen, is deze erkenning echt belangrijk. Het is een motivatie om het volgend jaar minstens even goed en liefst nog beter te doen!"

Info: restaurant Malt.

MLI

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons