Ninove 30 Mar 2020 - 13u39
Few Clouds
8.19°C

Mathis zorgt voor een viergeslacht in de familie De Ryck

01 december 2019
Mathis zorgt voor een viergeslacht in de familie De Ryck

NINOVE/GALMAARDEN – De familie De Ryck hield zondag 1 december een babyborrel voor de geboorte van Mathis, de jongste spruit van een viergeslacht.

Mathis is op 10 oktober geboren in Gent en dus nodigde de familie De Ryck vrienden en familie uit voor een babyborrel.

Meteen ook de gelegenheid om het viergeslacht in mannelijke voor te stellen: overgrootvader Lucien De Ryck, grootvader Jos, papa Mathias en zijn zoontje Mathis.

Matthias is een geboren en getogen Ninovieter, net als zijn ouders. Maar het jonge gezin woont nu in Galmaarden.

MLI

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons