Ninove 30 Mar 2020 - 13u49
Few Clouds
8.19°C

Alles lekker rood gekleurd, zelfs het haar

30 november 2019

NINOVE – De afdeling Humane Wetenschappen van het Hartencollege Weggevoerdenstraat zamelden het recordbedrag in van € 2.460,77 voor de actie Rode Neuzen. Voor de slotdag op 29 november liep zowat de hele school er in verschillende tinten rood bij.

De leerlingen hadden die actie vanaf begin september voorbereid. Hun doel: zoveel mogelijk geld inzamelen voor projecten, die de weerbaarheid van leerlingen ondersteunen. Om dat te bereiken, waren ze heel inventief. Ze organiseerden een toetjesbuffet, een relaxatiesalon, just dancemomenten en plaatjes draaien op verzoek en tegen betaling.

De leerlingen Humane Wetenschappen waren ook nu weer de trekkers voor die acties. Ze konden vrijdagmiddag dan ook met fierheid het ingezamelde bedrag bekendmaken: € 2.460,77. Dat geld komt ten goede aan projecten, die die het mentaal welbevinden van jongeren willen verhogen.

Het is de tweede keer, dat de school aan Rode Neuzen Dag deelneemt. Meteen een stevige basis voor een goed traditie.

Info: HartencollegeRode Neuzen Dag.

MLI

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons