Ninove 06 Apr 2020 - 01u20
Clear Sky
17.02°C

Jongeman riskeert drie maand rijverbod voor ongeval onder invloed

21 november 2019
Jongeman riskeert drie maand rijverbod voor ongeval onder invloed

NINOVE/AALST – J.C. moest zich donderdagmiddag 21 november voor de politierechtbank in Aalst verantwoorden voor een ongeval op 20 juni 2018.

Die dag miste de jongeman in Ninove aan hoge snelheid een bocht; hij knalde tegen een gevel van een woning. Op het moment van het ongeluk bleek hij bovendien dronken.

Ander bezwarend element: enkele dagen voordien was hij in een andere rechtbank al veroordeeld voor gelijkaardig feiten.

Aan politierechter Mireille Schreurs verklaarden de jongeman en zijn advocaat dat hij zijn les heeft geleerd, veel voorzichtiger en nooit meer dronken rijdt.

Hij riskeert een rijverbod van drie maanden en een serieuze geldboete.

De rechtbank doet uitspraak  op donderdag 28 november.

MLI

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons