Ninove 02 Apr 2020 - 18u09
Broken Clouds
10.09°C

Jouw vereniging in de warmste tent?

21 november 2019
Jouw vereniging in de warmste tent?

NINOVE – De stad plaatst van zaterdag 14 tot en met zondag 22 december een 'Warmste Week-tent' aan het Oud Stadhuis. Verenigingen kunnen die tent gebruiken om eigen acties voor het goede doel te promoten.

Gedurende die week organiseert de stad in de tent culinaire workshops, een actuaquiz ‘De Slimste Ninovieter van 2019’ en live-interviews met Ninovieters in de kijker te volgen op www.ninofmedia.tv/livestream

De tent staat ook ter beschikking van De Warmste Week. Is jouw vereniging van plan om de komende weken een actie op poten te zetten in teken van de Warmste Week? Zien jullie het zitten om de tent te gebruiken als een plek, waar je iets kan tonen of verkopen ten voordele van De Warmste Week? Heb je zin om je actie voor het goede doel in het straatbeeld te brengen?

Stel je dan kandidaat via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 054-313286.

MLI

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons