Ninove 02 Apr 2020 - 14u58
Clear Sky
0.6°C

Giulietta verkozen tot mooiste kind van België

26 november 2019

OPHASSELT – Giulietta Cheraft, die eerder al is opgemerkt door Franse modellenbureaus, is uitgeroepen tot mooiste kind van België. Zij defileerde zondag 24 november op een modeshow tijdens de opendeurdag van werk- en promotiekledingbedrijf Van Asbroek.

Vorig jaar waren we al gecontacteerd voor een reportage rond deze bevallige kleuter. Ze kreeg namelijk een modellencontract in Frankrijk en poseerde voor een paar grote bedrijven. We interviewden in juli 2018 de kleine Giulietta, samen met haar ouders in het park van Meerbeke.

Haar ouders schreven haar vorig jaar ook in voor de competitie ‘Starbaby & Beautykids’, een wedstrijd met maar liefst tweeduizend deelnemers.

Via deze weg kreeg ze dus dit jaar deze bewonderenswaardige eretitel. En laat het nu net de papa van Giulietta zijn, Misaël, die precies veertig jaar geleden ook al was verkozen tot mooiste kind van ons land. Zo vader, zo dochter dus.

Ninofmedia nam een aantal sfeerbeelden van deze mooie meid op de catwalk.

BDB

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons