Ninove 31 Mar 2020 - 02u02
Few Clouds
8.19°C

Politie vraagt waakzaamheid voor mogelijke inbraken

18 november 2019
Politie vraagt waakzaamheid voor mogelijke inbraken

NINOVE – In de politiezone zijn in de nacht van zondag 17 op maandag 18 november 2019 tussen 03.15 uur en 03.45 uur drie inbraken gepleegd in bedrijven. De politie vraag om extra waakzaam te zijn.

Een inbraak gebeurde in de Kapittelstraat in Appelterre, de andere twee vonden plaats in bedrijven langsheen de Albertlaan in Ninove.

De lokale politie sluit niet uit dat dergelijke inbraken in bedrijven zich nog zullen voordoen, gelet op de huidige periode.

Ze vraagt dan ook om uit te kijken naar personen, die zich verdacht gedroegen/gedragen of gedrag vertonen, dat kan wijzen op inbraken in bedrijven of de voorverkenning ervan. Aarzel niet om de lokale politie te contacteren op het noodnummer 101.

Een gelijkaardige oproep doet de politie aan personen, die informatie hebben in verband met de identiteit van de verdachte/verdachten en/of over camerabeelden beschikken, waarop de dader of daders te zien zijn. Ook in dergelijke gevallen contacteer je best zo snel mogelijk de lokale politie. 

Info: lokale politie Ninove – 054-312 312 – noodnummer 101.

MLI

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons