Ninove 10 Apr 2020 - 20u12
Clear Sky
16.7°C

Week van de afvalophaler en recyclageparkwachter

18 november 2019
Week van de afvalophaler en recyclageparkwachter

NINOVE – De Intercommunale Land van Aalst (ILvA) zet van 18 tot 24 november de afvalophaler en recyclageparkwachter in de bloemetjes. Ook jij kunt daarbij helpen.

Je kan vanaf 18 november in de bibliotheek, het zwembad en aan het onthaal van het stadhuis een tekening halen. Je kan die (laten) inkleuren en achter het raam hangen om zo de afvalophaler in de bloemetjes te zetten. De tekening kan je ook downloaden.

Geen zin om te kleuren? Hang dan een strik rond de afvalzak of GFT-container. Zo zien de afvalophalers en chauffeurs, dat je hen bedankt voor het werk dat ze door weer en wind uitvoeren.

Info: ILvAHaal hier de tekening op.

MLI

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons