Ninove 03 Apr 2020 - 22u59
Scattered Clouds
6.81°C

Sterrenrestaurants in de regio volgens Michelin

18 november 2019
Sterrenrestaurants in de regio volgens Michelin

NINOVE – De nieuwe editie van de Michelingids voor België en Luxemburg is maandag 18 november voorgesteld. We keken even in de ruime regio naar de resultaten.

Hof ter Eycken behoudt zijn ster, al gaat chef Philippe Vanheule het volgend jaar rustiger aan doen. In juni 2020 sluit Hof ter Eycken na bijna 34 jaar definitief de deuren.

Ook de Aalsterse restaurants Kelderman en ’t Overhamme behouden hun ster, net als Brasserie Julie in Sint-Martens-Bodegem.

Nieuwkomer in de regio is Sir Kwinten in Lennik.

MLI

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons