Ninove 02 Apr 2020 - 19u42
Broken Clouds
10.09°C

Klateringen verkocht cupcakes voor de Alzheimer Liga Vlaanderen

16 november 2019
Klateringen verkocht cupcakes voor de Alzheimer Liga Vlaanderen

NINOVE – Woonzorgcentrum (WZC) Klateringen ondersteunde in september en oktober een cupcakeverkoop ten voordele van Alzheimer Liga Vlaanderen vzw. De actie bracht € 640,43 op.

De Alzheimer Liga organiseert elk jaar een cupcakeactie. De organisatie vraagt aan verenigingen en sociale centra om die actie te ondersteunen.

Vorig jaar zamelde Klateringen op die manier € 481,26 euro in. Het WZC deed dit jaar beter en ontving meer dan 300 bestellingen. Dat was goed voor een totaalbedrag van € 640,43.

Info: WZC KlateringenAlzheimer Liga Vlaanderen.

MLI

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons