Ninove 06 Apr 2020 - 03u38
Clear Sky
17.02°C

Jan Smit moet concert annuleren wegens stemproblemen

15 november 2019
Jan Smit moet concert annuleren wegens stemproblemen

NINOVE/WIEZE – Het optreden van Jan Smit, vanavond 15 november in de Oktoberhallen van Wieze, gaat niet door wegens zware stemproblemen. Alle tickets worden automatisch verplaatst naar zondag 1 maart.

Jeroen Wiggeleer (Jeroen Events) liet ons weten dat Jan Smit zijn concert van vanavond moet annuleren. “Dit is een geval van overmacht. Hij heeft zware stemproblemen. Wij hebben met het management van Jan samengezeten. Het concert van vanavond 15 november verplaatsen wij naar zondag 1 maart 2020. Alle tickets verhuizen we mee en blijven geldig tot die datum. Ik hoop op ieders begrip.”

Het concert zal dus plaats hebben zondag 1 maart in de Oktoberhallen van Wieze om 15 uur (deuren om 13.30 uur).

Info: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

MLI

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons