Ninove 06 Apr 2020 - 01u45
Clear Sky
17.02°C

Kerstwandeling langs Ninoofse kerken en kapellen

12 december 2019
Kerstwandeling langs Ninoofse kerken en kapellen

NINOVE – De dienst toerisme organiseert zondag 15 december een kerkenkerstwandeling.

De kerstwandeling heeft dit jaar als thema ‘kerken’.

De startplaats ligt aan de machtige barokke abdijkerk, maar ook de hospitaalkapel en de kapel van de Zusters Heilige Harten komen aan bod.

Uiteraard zijn er de bijhorende kerstverhalen, kerstmuziek en uiteraard een drankje.

Hoe heerlijk traditioneel kan kerst zijn?

Praktisch

  • Datum en uur: zondag 15 december 2019, start om 15 uur.
  • Plaats: vertrek aan de abdijkerk, Kerkplein Ninove.
  • Afstand: ± 3 km.
  • Deelname: € 5,00 per persoon, enkel met voorinschrijving.
Info en inschrijven: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

MLI

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons