Ninove 06 Apr 2020 - 02u47
Clear Sky
17.02°C

VVV Ninove maakt laureaten zomerse wandelzoektocht bekend

09 november 2019

NINOVE – Marie-Christine Redant won de zomerwandelzoektocht van de VVV-Ninove en de dienst toerisme. Ze ontving vrijdagavond 8 november haar prijs uit handen van VVV-voorzitter Yvan Roelandt tijdens een gezellige receptie in het toeristisch bezoekerscentrum de Hospitaalkapel.

Samen met Marie-Christine luisteren en keken de andere deelnemers aan de zomerse wandelzoektocht aandachtig naar toerismeconsulent Danny De Saedeleer. Hij overliep met hen de fotografische opgaven en de antwoorden. Hier en daar een flinke instinker en best moeilijk.

Toch bleken 6 van de 42 correct ingeleverde formulieren deze antwoorden helemaal juist te hebben. En dus moesten de schiftingsvragen de doorslag geven. Ondermeer was het raden naar het gewicht van een volle geschenkenmand: 11,590 kilo zowaar.

De eerste drie in de eindrangschikking zijn Michel D’Haeseleer, Rita Van De Velde en Marie-Christine Redant. Deze laatste ging na afloop met de hoofdprijs en de geschenkenmand tevreden naar huis.

Niet zonder ons eerst te woord te staan. Moeilijk, maar doenbaar was haar conclusie. En zelfs de deelnemers, die niet in de prijzen waren gevallen, bleken zeer te spreken over dit initiatief. Je bent op wandel en leert ondertussen jouw stad nog beter kennen, bezield door de olympische gedachte dat deelnemen belangrijker is dan winnen. En je houdt er bovendien een gezonde geest in een gezond lichaam aan over.

Voorzitter Yvan Roelandt gaf in primeur nog mee dat de wandelzoektocht volgend jaar een of meer van de Ninoofse deelgemeenten zal aandoen.

Info: toerisme Ninove.

MLI

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons