Ninove 06 Apr 2020 - 22u05
Clear Sky
17.74°C

Geen verkoop meer van vuilniszakken aan onthaal stadhuis

29 oktober 2019
Geen verkoop meer van vuilniszakken aan onthaal stadhuis

NINOVE – Voor vuilniszakken en GFT-stickers kun je vanaf 1 november niet meer terecht aan de onthaalbalie van het stadhuis.

De gele en blauwe huisvuilzakken en de stickers voor de GFT-containers kun je wel nog kopen in de supermarkten en een aantal handelszaken.

Een overzicht van de verkooppunten vind je op de achterkant van jouw afvalkalender.

De gratis huisvuilzakken voor mensen met specifieke gezondheidsproblemen of naar aanleiding van een geboorte, kan je wel nog afhalen in het stadhuis.

Info: Onthaal – 054-50 50 50.

MLI

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons