Ninove 02 Apr 2020 - 15u37
Clear Sky
0.6°C

Alle Ninoofse politiediensten voortaan in één politiehuis

27 oktober 2019

NINOVE – Alle afdelingen van de lokale politie zitten sinds vrijdag in het nieuwe politiehuis aan de Centrumlaan. Korpsoverste Philippe De Cock en zijn manschappen hebben er enkele hectische verhuisdagen opzitten, maar die waren de moeite waard.

Een van de grote voordelen is dat alle medewerkers van de politiezone Ninove voortaan op één locatie zitten. Dat is niet alleen goed voor de nauwe interne samenwerking en communicatie. Ook voor de Ninovieter is het gemakkelijker dat hij/zij voor alle diensten op één plaats terecht kan.

Korpschef Philippe De Cock is alvast heel tevreden met het nieuwe politiehuis, zo liet hij ons in een kort gesprek weten.

Info: Politie Ninove, Centrumlaan 98 Ninove – 054-312 312 – Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. – 101 voor dringende politiehulp.

MLI

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons