Ninove 07 Apr 2020 - 00u52
Clear Sky
17.74°C

Prohibition is voor tweede jaar op rij beste Ninoofse café

03 oktober 2019

NINOVE – Net als vorig jaar stemden de klanten van Prohibition hun stamcafé naar de eerste plaats in de wedstijd van Het Nieuwsblad. Uitbater Brecht Slos was alvast aangenaam verrast.

Bestaat er een geheim recept voor dit succes? “Ik zou het niet onmiddellijk weten, maar een behoorlijke portie medeleven en je inleven in de klant lijken me wel belangrijk. En natuurlijk goed kunnen luisteren en ook zelf vlot verhalen kunnen vertellen. Kortom sociaal zijn, want voor iedereen is iets anders belangrijk.”

Dat je bovendien in een mooi ingericht etablissement zit met een grote keuzekaart zal ook wel een rol spelen in de klantentevredenheid. En voortdurend proberen wat nieuwigheden te brengen. “Zo zijn we bezig met een vergaderzaaltje. Daar is vanuit verschillende verenigingen vraag naar.”

Alvast op naar de derde trofee zeker?

Info: FB-pagina Prohibition.

MLI

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons