Ninove 28 Feb 2020 - 11u26
Scattered Clouds
1.91°C

Infoavond over jeugdhuis Het Uur

30 september 2019
Infoavond over jeugdhuis Het Uur

NINOVE – De jeugddienst organiseert woensdag 9 oktober een infoavond over de heropstart van Het Uur. Alle geïnteresseerden zijn meer dan welkom.

Het is de bedoeling om Het Uur terug op te starten. De gemeenteraad keurde op 20 juni 2019 de gebruiksovereenkomst goed tussen de stad en het jeugdhuis. Daarin staan de rechten en de plichten opgelijst.

De goede werking van een jeugdhuis hangt af van een stevige groep vrijwilligers met sterke schouders. De jeugddienst is daarom op zoek naar verschillende profielen. Zo heeft Het Uur bestuursleden nodig, maar ook organisatoren, niet-organisatoren, tappers, niet-tappers...

Kortom, iedereen die zin heeft om van Het Uur een succesverhaal te maken, komt best naar de infoavond. Daar zal de jeugddienst een voorstel uit de doeken doen.

Praktisch

  • Datum en uur: woensdag 9 oktober om 19 uur.
  • Plaats: De Kuip, Parklaan 1 Ninove.
Info: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. – 054-31 05 00 – Jeugd Ninove.

MLI

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons