Ninove 10 Apr 2020 - 19u29
Clear Sky
16.7°C

Infoavond over duurzaam energieverbruik en groepsactie stookolietanksanering

30 september 2019
Infoavond over duurzaam energieverbruik en groepsactie stookolietanksanering

NINOVE – SOLVA en Fluvius organiseren donderdag 3 oktober een infosessie over energie-efficiëntie en duurzaam verwarmen. Ook het saneren van stookolietanks komt aan bod.

Hoe kan je energie besparen? Kan je je aansluiten op het aardgasnet, en zo ja, hoe doe je dat?

Aan welke voorwaarden kan je je stookolietank laten saneren? Een expert vertelt je meer over de groepsactie stookoliesanering.

Praktisch

  • Datum en uur: donderdag 3 oktober 2019 om 19 uur.
  • Plaats: cc De Plomblom, Graanmarkt 12 Ninove.
  • Inschrijven voor de infosessie: via www.benoverenmetgas.be.
Info: dienst leefmilieu – 054-31 32 67 – Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

MLI

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons