Ninove 07 Apr 2020 - 19u39
Few Clouds
20.67°C

Parfumerie Peeters met een gouden randje

20 september 2019

NINOVE – Parfumerie Peeters opende 50 jaar terug de deuren en is nog steeds een begrip van kwaliteit en dienstverlening in Ninove en de regio.

De eerste winkel was aanvankelijk een gemengde drogisterij-parfumerie op het Oudstrijdersplein. Nadien verhuisde de zaak naar de huidige locatie in de Beverstraat, waar ze uitbreidde en zich enkel nog als parfumerie profileerde. Er kwamen ook bijhuizen in Lochristi, Merksem en Kapellen.

De geschiedenis en de evolutie van deze gekende zaak kan als toonbeeld gelden voor elke zelfstandige handelszaak: niet op een uur of een inspanning kijken, steeds op de hoogte blijven en mee evolueren met de producten en de trends, bedachtzaam en gericht investeren in infrastructuur en mensen, de klant op een gepaste en vriendelijke manier vakkundig bedienen.

De heer en mevrouw Peeters deden ons het verhaal van hun zaak, die nu in de even bekwame handen is van de tweede generatie: Fréderic en Isabelle.

Info: Parfumerie Peeters

MLI

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons