Ninove 08 Apr 2020 - 06u35
Few Clouds
20.67°C

Leerlinge aangereden bij oversteken straat op weg naar bushalte

20 september 2019
Leerlinge aangereden bij oversteken straat op weg naar bushalte

OUTER  - Rond 8 uur vrijdagmorgen gebeurde een ongeval met een voetganger in de Aardeweg.

Een scholier op weg naar de bushalte werd bij het oversteken van de rijbaan te laat opgemerkt door een bestuurster, die vanaf Appelterre richting Ninove reed. Het meisje kwam uit een smal voetgangersbaantje tegenover de bushalte gelopen.

De ziekenwagen van de brandweerzone Zuid-Oost kwam ter plaatse voor de eerste zorgen, waarna het meisje ter controle is afgevoerd naar het ziekenhuis.

De politie van Ninove kwam ter plaatse voor de vaststellingen.

GNE  

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons