Ninove 31 Mar 2020 - 15u53
Clear Sky
2.06°C

Ninovieters steunen via plantjesweekend 'Kom op tegen Kanker'

14 september 2019
Ninovieters steunen via plantjesweekend 'Kom op tegen Kanker'

NINOVE  - Plantjesverkoop 'Kom op tegen Kanker' ook succesvol in Ninove

Het Plantjesweekend is echt een vaste waarde. Tijdens het derde weekend van september vind je de azalea's van Kom op tegen Kanker overal waar veel mensen komen en kun je ze bij een van de duizenden vrijwilligers kopen voor zeven euro.

In 2018 kregen 332.510 plantjes een nieuwe eigenaar. De opbrengst van het Plantjesweekend gaat naar steun- en zorgprojecten voor mensen met kanker en hun naasten.

In Ninove en Meerbeke waren het opnieuw de VLD-leden en mandatarissen die op vrijdag en zaterdag op verschillende plaatsen een standje optrokken. Dat was het geval op het Oudstrijdersplein en aan de warenhuizen Delhaize, Aldi en Colruyt.

In Denderwindeke waren het 'Vrienden van Varenberg' die een via een deurverkoop 1200 plantjes verkochten.

Het werd een succes, waardoor op enkele plaatsen alle plantjes tegen zaterdagmiddag al de deur uit waren.  

GNE - Foto's Giovanni Neckebroeck  

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons