Ninove 29 Mar 2020 - 20u59
Broken Clouds
4.91°C

Agenten op de fiets zijn meer aanspreekbaar

10 september 2019
Agenten op de fiets zijn meer aanspreekbaar

NINOVE – De wijkagenten gebruiken sinds kort de (elektrische) fiets op hun ronde. Daardoor zijn meer bereikbaar en aanspreekbaar.

Eén van de bekommernissen van de Ninoofse politie is meer aanspreekbaar te zijn voor de Ninovieters. Om dit te verhogen, zet de politie sinds kort de wijkagenten op de (elektrische) fiets. Het maakt hen toegankelijker voor diegene die hem/haar op straat tegenkomt. Die maatregel komt ook tegemoet aan de verzuchting van meer blauw zichtbaar op straat.

Tegelijk levert de politie hierdoor ook een concrete bijdrage aan het milieu. Politieagenten met de fiets moeten bovendien niet meer zoeken naar een parkeerplaats. Het maakt hun werk ook makkelijker in het centrum van Ninove omdat ze hun fiets sneller kunnen parkeren dan een voertuig.

Je herkent de wijkinspecteurs aan hun oranje fietshelm

MLI

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons