Ninove 30 May 2020 - 01u40
Few Clouds
23.16°C

! Slecht weer voorspeld: ‘De Donderdagen’ passen programma aan !

09 augustus 2017
! Slecht weer voorspeld: ‘De Donderdagen’ passen programma aan !

Ninove - De Donderdagen presenteren deze week (10 augustus) twee voorstellingen. De weersvoorspellingen ogen echter als La Grande Tristesse: regen, misschien onweer, (te) koud voor de tijd van het jaar, eerder herfst dan zomer. We hebben daarom beslist het programma aan te passen. Het hoofdspektakel ‘Odyssee’ door Theater Gajes uit Nederland (gepland om 21 uur op het Dr. Hemerijckxplein) hebben we geannuleerd. Het betreft immers een megaspektakel, gebracht door een 20-tal acteurs en technici, met een zeer lange op- en afbouwtijd. Die hele machinerie uit Nederland laten komen om dan vast te stellen dat er niet kan opgebouwd of gespeeld worden, of - indien toch - in onaangename omstandigheden en voor weinig volk, leek ons geen goed idee. in overleg met het gezelschap hebben we dan ook besloten om deze voorstelling af te gelasten. 

Het andere spektakel, gepland om 19u30 in het stadspark, laten we voorlopig wel doorgaan. ‘Home Made’ van Circus Marcel is immers kleinschaliger van opbouw en kan daarom in functie van het weer makkelijker bijgestuurd worden. We zullen in de loop van de dag bekijken of de weermannen en –vrouwen het bij het rechte eind hebben en via de sociale media communiceren of deze kleurrijke voorstelling met duotrapeze, ‘wheel of death’, een smidse en live muziek al dan niet kan doorgaan.

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons