Ninove 28 Mar 2020 - 11u26
Clear Sky
6.53°C

Herstellingswerken aan jaagpad in Pollare

29 augustus 2019
Herstellingswerken aan jaagpad in Pollare

POLLARE – Tijdens de eerste week van september gebeuren herstellingswerken aan het jaagpad langs de Dender.

De opdrachtgever en tevens de waterwegbeheerder is De Vlaamse Waterweg nv. De herstellingen aan het jaagpad zijn voorzien tussen de Schuitstraat en de sluis in Pollare. Zij starten op maandag 2 september en duren tot en met vrijdag 06 september 2019.

Gedurende deze periode is het jaagpad over deze strook afgesloten voor fietsers en voetgangers. Er is een plaatselijke wegomlegging voorzien.

Een zegsman van De Vlaamse Waterweg deelde wel mee dat het enkel herstellingswerken betreft, die niets te maken hebben met het al of niet verwijderen van het grindgedeelde op het jaagpad.

MLI

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons