Ninove 28 Mar 2020 - 20u52
Clear Sky
12.57°C

Start volgende fase rioleringswerken Pollarestraat

24 augustus 2019
Start volgende fase rioleringswerken Pollarestraat

NINOVE – Het aannemersbedrijf bvba Lievens start maandag 26 augustus met de volgende fase van de rioleringswerken in de Pollarestraat. Het betreft het gedeelte tussen de Vooruitgangstraat en de Leopoldlaan.

Voor de aanleg van de riolering werkt de aannemer vanaf de Vooruitgangstraat naar de Leopoldlaan toe. De afwerking van deze fase is voorzien eind oktober 2019.

Vanaf 26 augustus zal de Pollarestraat doodlopend zijn. Het Agentschap Wegen en Verkeer (AWV) staat tijdelijk wel werfverkeer toe vanuit de Pollarestraat richting Elisabethlaan/kruispunt Den Dollar. De uitrit richting Leopoldlaan/kruispunt Tramstatie blijft om veiligheidsredenen verboden.

Tijdens deze fase van de werken is een wegomlegging voorzien via de Leopoldlaan en de Brusselstraat.

Huisvuilophaling

Omdat de wagens voor de huisvuilophaling geen doorgang hebben, zullen ophaalpunten voorzien zijn: enerzijds ter hoogte van het kruispunt met de Vooruitgangstraat en anderzijds ter hoogte van de Leopoldlaan.

Info: Openbare Werken Ninove 054-31 32 83 – Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.Project Pollarestraat.

MLI

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons