Ninove 28 Mar 2020 - 21u21
Clear Sky
12.57°C

Reiniging van riolering in Nederwijk

20 augustus 2019
Reiniging van riolering in Nederwijk

NINOVE – In opdracht van de stad reinigt een firma de riolering in de Nederwijk op 26 en 27 augustus 2019.

De Nederwijk zal tijdens die reinigingswerken voor alle verkeer zijn afgesloten tussen 9 uur tot 18 uur. Die maatregel geldt voor het gedeelte tussen de Emiel De Molstraat en de Dreefstraat.

MLI

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons