Ninove 05 Apr 2020 - 18u48
Clear Sky
4.85°C

Parket Oost-Vlaanderen werft tijdelijke medewerkers aan

11 augustus 2019
Parket Oost-Vlaanderen werft tijdelijke medewerkers aan

OOST-VLAANDEREN – Het openbaar ministerie heeft nood aan administratieve medewerkers voor een tijdelijke invulling van de personeelskaders.

Omwille van de federale besparingsmaatregelen kan het parket de personeelskaders voorlopig niet invullen. In overleg met de minister van Justitie is een tijdelijk invulling wel mogelijk met contractuele medewerkers. Daarvoor komen niveaus A, B en C in aanmerking.

Het parket Oost-Vlaanderen is daarom op zoek naar geïnteresseerde kandidaten, die in het bezit zijn van één van de volgende diploma’s: rechten, criminologie, bestuurskunde en publiek management, economie, handelswetenschappen, (politieke en) sociale wetenschappen, communicatiewetenschappen, journalistiek, IT, informatica, (bedrijfs- of) officemanagement, human resources management.

De contracten zijn van beperkte duur voor de afdelingen Dendermonde, Gent en Oudenaarde van het parket Oost-Vlaanderen in de periode vanaf 01.10.2019.

Ben je geïnteresseerd in een functie bij het parket Oost-Vlaanderen en voldoe je aan het juiste profiel (voor een niveau A, B en C). Neem contact op met waarnemend hoofdsecretaris Chris Van Berlo (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.).

MLI

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons