Ninove 07 Apr 2020 - 19u53
Few Clouds
20.67°C

Anne wil haar helpers bedanken

15 juli 2019

MEERBEKE – Anne Cornelis ging op 1 juli met haar wagen overkop op de Halsesteenweg. ”Ik wil via jullie website de mensen bedanken, die me toen in eerste instantie hebben geholpen.”

Zelf weet zij niets meer van het ongeluk. “Die dag reed ik op de Halsesteenweg en blijkbaar ben ik het bewustzijn verloren. Toen ik met de auto op mijn zij lag, ben ik terug bijgekomen. Ik wil de mensen bedanken, die me in die eerste momenten hebben geholpen. Ik kan me geen personen herinneren, maar denk ondermeer aan een voorbijfietsende heer. Die man was heel rustig, sprak mij toe en hielp me ondertussen uit de wagen.”

“Ik besef dat ik het er al bij al goed heb van afgebracht. Op een aantal schrammen en blauwe plekken na, mankeer ik ogenschijnlijk niets. Al moet verder onderzoek nog uitwijzen waarom ik het bewustzijn heb verloren.”

Anne is bijzonder dankbaar voor de spontane hulp die ze kreeg en vraagt haar helpers om zich aan haar kenbaar te maken.

Dat kan door een mail naar ons te sturen: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

MLI

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons