Ninove 04 Apr 2020 - 22u54
Few Clouds
14.95°C

Subsidieaanvraag voor Noord-Zuidproject kan nog toe half augustus

04 juli 2019
Subsidieaanvraag voor Noord-Zuidproject kan nog toe half augustus

NINOVE – De stad verlengt dit jaar de indientermijn voor subsidieaanvragen voor wie een Noord-Zuid-project organiseert. Tegelijk doet ze een oproep om deel uit te maken van de gemeentelijke raad voor ontwikkelingssamenwerking (GROS).

Dit jaar kunnen rechtspersonen, verenigingen en organisaties uitzonderlijk tot en met 15 augustus een subsidie aanvragen. Alle voorwaarden en het aanvraagformulier vind je via www.sociaalhuisninove.be/subsidie-ontwikkelingssamenwerking.

GROS zoekt leden

De GROS zoekt bovendien nog leden. Daarin zetelen inwoners en organisaties uit Ninove, die werk maken van solidariteit met het Zuiden.

De GROS heeft een adviserende en sensibiliserende taak:

  • enerzijds het stadsbestuur adviseren over ontwikkelingsprojecten, waarvoor subsidies worden aangevraagd;
  • anderzijds het draagvlak voor ontwikkelingssamenwerking vergroten bij de inwoners, scholen, bedrijven en verenigingen van de stad.

Er zijn geen voorwaarden om lid te worden van de GROS. Interesse? Laat het weten ten laatste op 15 augustus aan het team Noord-Zuid van het Sociaal Huis!

Info: Sociaal Huis, team Noord-Zuid – Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. – 054-50 50 50.

MLI

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons