Ninove 01 Apr 2020 - 13u13
Clear Sky
7.73°C

Magazine ‘ninove.werkt’ voor Ninoofs stadspersoneel

27 juni 2019
Magazine ‘ninove.werkt’ voor Ninoofs stadspersoneel

NINOVE – De bijna 700 personeelsleden van de stad kregen donderdag 27 juni het eerste nummer in de bus van ‘ninove.werkt’. Dit personeelsmagazine telt twintig pagina’s en zal twee keer per jaar verschijnen.

Aan de stad werkt een grote groep administratief personeel. Daarnaast heb je ook een groot aantal technici en arbeiders bij de technische dienst. Ongeveer 150 medewerkers zijn actief in de verpleging en de verzorging in woonzorgcentrum Klateringen. Er zijn ook ‘mini-organisaties’ binnen de stadsorganisatie, zoals IBO ’t Kadeeken, het cultuurcentrum, de bib. Elk hebben ze een zeer specifieke werking. Met het magazine wil de stad, dat collega’s mekaar en de andere diensten beter leren kennen en mekaar kunnen inspireren.

Verbondenheid en betrokkenheid

De lancering van het personeelsmagazine vormt een onderdeel van een breder intern communicatieplan. De stad streeft er naar dat alle medewerkers tijdig op de hoogte zijn van het beleid en dat ze de toekomstplannen van de organisatie mee uitdragen.

Daarnaast moeten ze gemotiveerd zijn en blijven binnen de organisatie. Verbondenheid én betrokkenheid zijn daarom dan ook de belangrijkste speerpunten van ninove.werkt.

Info: Dienst communicatie – 054-31 32 25 – Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

MLI

 

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons