Ninove 03 Apr 2020 - 22u45
Scattered Clouds
6.81°C

Kinderen kunnen deze zomer spelen in drie straten

27 juni 2019
Kinderen kunnen deze zomer spelen in drie straten

NINOVE – Tijdens de zomermaanden juli en augustus zijn drie speelstraten voorzien in Lieferinge, Ninove en Pollare.

De bewoners van Windschof (Lieferinge), Ter Duystlaan (Ninove) en de Beukendreef (Pollare) mogen van 1 juli tot en met 31 augustus hun straat omtoveren tot een speelstraat.

Tussen 9 uur en 20 uur zijn deze straten afgesloten voor het doorgaand verkeer, zodat kinderen er veilig op straat kunnen spelen.

Bewoners, fietsers en hulpdiensten hebben wel nog altijd toegang tot de straten, maar moeten voorrang verlenen aan de voetgangers en de spelende kinderen.

Wil jij in de zomervakantie van 2020 van jouw straat ook een speelstraat maken? Dan kan je dit tot 1 juni 2020 aanvragen bij de jeugddienst.

Info: Jeugddienst – 054-31 05 00 – Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

MLI

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons