Ninove 10 Apr 2020 - 19u08
Clear Sky
8.89°C

Chiro Flos is de plezantste vereniging van Ninove

24 juni 2019

MEERBEKE – Volgens de lezers van Het Nieuwsblad is de meisjeschiro Flos de plezantste vereniging.

Het Nieuwsblad ging op zoek naar de plezantste pereniging van elke gemeente. Iedere vereniging maakte kans om de plezantste te worden.

Per gemeente mag één vereniging die eretitel dragen. De jury berekende ook wie de provinciewinnaar is. Voor Oost-Vlaanderen is dat KSA Sint-Jacob uit Oudenaarde. Zij maken kans op de hoofdprijs: een veiligheidscheck van AXA en een cheque van € 1.000.

Flos

In Ninove en deelgemeenten brachten 469 inwoners hun stem uit. Bij Chiro Flos Meerbeke gaat het er volgens de lezers het plezantst aan toe.

Daar hebben ze het nieuws van de overwinning ongetwijfeld al gevierd tijdens kermis Meerbeke.

De top 5 van Ninove:

  1. Chiro Flos Meerbeke,
  2. VVKM (Maskesskoeten) Ninove,
  3. Zwemclub De Kikkertjes Ninove,
  4. NKV Nie Geweun Ninove,
  5. VVKS Mandus Aspelare.

MLI

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons