Ninove 01 Apr 2020 - 16u31
Clear Sky
7.73°C

Ook technische dienst draait op aangepaste dienstroosters wegens de hitte

23 juni 2019
Ook technische dienst draait op aangepaste dienstroosters wegens de hitte

NINOVE – De komende week zijn heel warme dagen voorspeld. Daarom neemt de technische dienst een aantal maatregelen.

Bij temperaturen van 30° C en meer is het zwaarder werken voor de medewerkers van de technische dient. Daarom zijn een aantal maatregelen genomen, zolang de hitte aanhoudt.

Aangepaste uurregeling: de ploegen starten om 6 uur in plaats om 7.30 uur. Ze stoppen om 14 uur in plaats van om 15.45 uur (uitgezonderd de administratieve diensten).

De medewerkers krijgen gekoeld water bedeeld.

Ze ontvangen eveneens petjes en zonnecrème om zich terdege te beschermen.

Vanaf 11 uur is er een aangepaste pauzeregeling: 15 minuten pauze per uur. Deze pauze mag ook opgesplitst worden in drie blokken: 5 minuten pauze om de 20 minuten.

De andere diensten krijgen eveneens (gekoeld) water bedeeld.

MLI

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons