Ninove 08 Apr 2020 - 01u24
Few Clouds
20.67°C

Aandacht voor diefstalpreventie tijdens de vakantie

28 juni 2019
Aandacht voor diefstalpreventie tijdens de vakantie

NINOVE – Met de vakantie in het vooruitzicht, willen het stadsbestuur en de lokale politie ons informeren over het beperken van risico’s op inbraak.

Sinds eind 2017 zijn in onze stad gemeenschapswachten actief. Zij zijn een laagdrempelig aanspreekpunt voor alles wat met veiligheid en overlast te maken heeft.

Je kan hen ook steeds contacteren via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Woningtoezicht

Als je op reis gaat, kan je toezicht aanvragen bij de politie.

Dit betekent dat de politie tijdens jouw afwezigheid geregeld bij je woning langskomt. Dit verkleint het risico op inbraak.

Je kan vakantietoezicht aanvragen via de lokale politie Ninove.

Diefstalpreventie

Via de politie kan je een beroep doen op een diefstalpreventieadviseur.

Deze komt bij jou thuis langs om gratis en vrijblijvend een advies op maat te geven om jouw woning te beveiligen.

Je kan een bezoek van de diefstalpreventieadviseur aanvragen via de lokale politie Ninove.

BIN's

Ninove beschikte over verschillende buurtinformatienetwerken:

  • Appelterre,
  • Meerbeke 1,
  • Winnik West,
  • Winnik Oost,
  • Ter Duyst,
  • Park,
  • Okegem,
  • Doornkwartier,
  • Pollare,

Via dit burgerinitiatief is er meer alertheid voor verdachte wagens en personen.

Interesse? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Waakzaamheid

Sociale controle is een krachtig wapen tegen inbrekers.

Wees steeds alert in jouw omgeving. Als verdachte gedragingen, voertuigen of personen opmerkt, neem dan onmiddellijk contact op met de politie op het noodnummer 101.

Info: dienst integrale veiligheid – 054-50 50 03 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

MLI

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons