Ninove 06 Apr 2020 - 04u51
Clear Sky
17.02°C

VZW De Kassei zorgt voor lekkere verkoeling

20 juni 2019
VZW De Kassei zorgt voor lekkere verkoeling

LIEFERINGE – Met de zomerse temperaturen in aantocht, zorgt vzw De Kassei zondag 23 juni voor sprookjesachtige ijscoupes.

Onder het motto ‘meditatie levert niet altijd de gewenste resultaten op’ voorziet de organisatie een klassiek Lieferings afkoelmoment.

Niets beter om de ijle tijdspanne tussen examens en vakantie te bestrijden dan sprookjesachtige ijscoupes, met liefde verzorgd en gepresenteerd door de plaatselijke ijsjesfeeën.

Liefhebbers kunnen deze lekkernijen zondag 23 juni tussen 14 uur en 17 uur degusteren op de binnenkoer van het gekende Kassei-buurthuis, Kasseide 42 in Lieferinge.

Info: vzw De Kassei.

MLI

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons