Ninove 07 Apr 2020 - 19u09
Few Clouds
20.67°C

Stadsbestuur bevraagt de Ninovieters

03 juli 2019

NINOVE – Onder het thema ‘In welk Ninove wil jij leven?’, peilt het stadsbestuur naar de ideeën van de Ninovieters voor een toekomstgericht en modern Ninove.

Met de slogan ‘In welk Ninove wil jij leven?’ lanceert de stad Ninove haar vraag aan alle Ninovieters. Het stadsbestuur wil hun ideeën kennen voor een modern Ninove in de toekomst. Dat kan van 17 juni tot en met 23 augustus.

Op het platform www.mijn.ninove.be vind je 6 grote thema's, waarover jij ideeën kan lanceren. Het gaat om:

  • thuis in Ninove,
  • veilig in Ninove,
  • kansrijk Ninove,
  • ondernemen in Ninove,
  • ontdek Ninove,
  • op weg in Ninove.

Een begin

Tussen 23 augustus en 15 september verwerken ze de resultaten van de bevraging. Rond begin oktober komt dan feedback over deze ideeënronde.

En die eerste bevraging is niet het einde, maar een begin. Het is de bedoeling om de komende jaren deze manier van bevragen ook te gebruiken voor deelprojecten of andere gebeurtenissen, waarbij de inspraak van de burger zeer nuttig en gewenst is.

Zes jaar terug peilde de toenmalige bestuursmeerderheid ook al eens naar de mening van de Ninovieters. Het succes was eerder mager. Het stadsbestuur hoopt nu op een ruimere deelname.

Info: surf naar www.mijn.ninove.be, maak een account aan en voeg jouw ideeën toe.

MLI

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons