Ninove 08 Apr 2020 - 01u38
Few Clouds
20.67°C

OCMW- en gemeenteraad van juni in De Kuip

12 juni 2019
OCMW- en gemeenteraad van juni in De Kuip

NINOVE – De zittingen van OCMW-raad (19 juni) en de gemeenteraad (20 juni) hebben plaats in De Kuip en niet in de gemeenteraadszaal. Reden voor de verhuis: ernstige waterinsijpeling.

Door de regenval van de laatste weken is er andermaal waterinsijpeling in de gemeenteraadszaal van het stadhuis. Om verdere materiaalschade te voorkomen en omwille van de veiligheid vinden de OCMW- en gemeenteraad van respectievelijk 19 en 20 juni plaats in De Kuip (Parklaan 1) en niet in het stadhuis.

Dat er lekken zijn in het stadhuis (letterlijk dan) is eigenlijk geen nieuws. Regelmatig staan emmers klaar en liggen dweilen bij de hand om het insijpelend water op te vangen.

Er komt een onderzoek om te kijken hoe deze waterinsijpeling te stoppen valt. Na dit onderzoek zal blijken welke herstellingen of ingrepen nodig zijn en ook hoe het stadsbestuur de volgende raden zal organiseren.

Indien het technisch mogelijk is, brengt Ninofmedia de raadszitting van 20 juni andermaal live. We houden jullie op de hoogte.

MLI

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons