Ninove 08 Apr 2020 - 14u20
Overcast Clouds
12.03°C

Seniorennamiddag is helemaal uitverkocht

05 juni 2019
Seniorennamiddag is helemaal uitverkocht

NINOVE – De 150 tickets voor de seniorennamiddag op dinsdag 25 juni zijn allen de deur uit.

Deze namiddag vol (dans)plezier heeft plaats in zaal De Linde met liveoptreden van De Doorbrekers.

Maar het evenement kende zo’n groot succes, dat alle toegangskaarten nu al zij uitverkocht.

Maar geen nood: de stad Ninove voorziet in november tijdens de seniorenweek een stevig programma met ontbijt, een quiz en een optreden in het cc De Plomblom.

Data en dagindeling volgen zodra de volledige programmatie is gekend.

MLI

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons